Logokousen

Sportkousen met een logo, of kortweg logokousen, zijn niet meer weg te denken uit de sport. Zowel in basketbal, voetbal of andere teamsporten zijn kousen met het club logo een absolute must voor heel wat clubs. Het is de perfecte afronding van een sporttenue en zorgt ervoor dat de uitstraling ook tot in de details net goed zit. logokousen zijn ook een mooie manier om te tonen dat een club geeft om zijn spelers en ze wil verwennen.

Naast de grotere clubs, hebben ondernemers reeds lang de kracht van sportmarketing ingezien en maken hier ook gebruik van. De logokousen kunnen misschien insignificant overkomen, maar het is niet dat ietsje meer die zorgt voor de perfecte afwerking. Het biedt ook een interessante aanvulling op de clubsouvenirs. Fans kunnen zo naast een shirt en broek, ook kousen kopen met het club logo erop vermeld. Daarnaast kan het ook een leuk goedkoop cadeau zijn voor de amateurclub die graag es uitpakt met een cadeau aan alle spelers.

Deze logokousen kunnen naar eigen ontwerp worden gefabriceerd. Zo kunnen ook originele designs gemaakt worden die niet enkel binnen sportverband dienen gezien te worden. De clubkleuren kunnen volledig worden geintegreerd in het compleet ontwerp van de logokousen naast het vanzelfsprekende logo zelf. In deze zin zijn alle kleurencombinaties mogelijk.

Als online bedrijf gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van sportmateriaal hebben we bovendien niet enkel aandacht voor de print, maar kijken ook naar de kwaliteit en draagcomfort van de kousen zelf. Deze moeten niet alleen goed aanvoelen en er goed uitzien, maar bovenal zorgen voor draagcomfort voor de spelers. De voeten zijn een van de belangrijkste en meest zwaarbelaste lichaamsdelen voor een sporter en dienen dan ook voldoende verzorgd te worden met kwalitatief hoogstaand materiaal.

U kunt bij ons terecht voor een brede keuze aan stoffen, soorten logo's en kleuren en kunt rekenen op een hoogstaande dienstverlening en een uitstekend eindproduct.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Contactgegevens:

Omhoog