Partnership

Beste vereniging,

Hebt u de nieuwe Hummel animatie* al gezien? In het filmpje (klik hier) leggen we in heldere taal een fantastisch aanbod van Hummel, Derbystar, Select, Reece en Stanno aan u voor. Is uw club dringend toe aan nieuwe tenues? Is het ieder jaar weer een flinke opgave om de begroting sluitend te krijgen? En wilt u ook meer overzicht en gemak bij het bestellen van uw sportartikelen? Lees dan snel verder.

Vol trots introduceren we het nieuwe sponsorconcept van bovenstaande merken:

Partnership 2.0. Een riant aanbod, met behoud van de hoge kwaliteits- en leveringsstandaarden. Hummel geeft haar sponsorbijdrage een flinke boost en biedt een uniek bonussysteem voor extra sponsoring. Hoe meer sportartikelen de club en de leden bestellen, hoe hoger de jaarlijkse sponsorbijdrage voor de club.

Met de nieuwe online tools Clublogin en Ledenshop creëren we bovendien overzicht en gemak. Uw club kan eenvoudig online bestellingen doen in de volledig gepersonaliseerde Clublogin. In samenwerking met de sportspeciaalzaak zet hummel daar uw clubtenue klaar. U bestelt de benodigde artikelen en geeft gemakkelijk aan wat er bedrukt moet worden.

Ook de leden van uw club kunnen zelf clubitems aanschaffen, via de online Ledenshop. Denk aan een trainingsshirt, een extra paar kousen of een clubtas met logo. De Ledenshop is handig voor de leden, maar vooral ook goed voor de club. Want alle online bestellingen tellen mee in het bonussysteem en laten de sponsorbijdrage oplopen.

Neem contact op!

Nieuwsgierig geworden? Informeer bij uw ons naar de mogelijkheden voor uw vereniging. Meer informatie vindt u ook op www.sponsorzoektvereniging.com.

Wij bieden meer dan Hummel alleen, ook bieden wij Partnerships aan met de merken Erima, Jako, Masita, Acerbis, Patrick, etc.

Omhoog