Teamsportswear.nl

Teamsportswear.nl is dé partner in sportbenodigdheden. Wij kleden en ontzorgen onze klant van A tot Z. Deze passie willen wij graag uitbreiden.

Teamsportswear.nl is op zoek naar franchisenemers

Zie jij jezelf samen met ons succesvol ondernemen?

Doelgroepen

De klant bestaat uit twee doelgroepen

Verenigingen, bedrijven, en scholen die behoefte hebben aan sportbenodigdheden.

doelgroep-singel

De individuele sporter die zijn of haar
sportbenodigdheden graag online bestelt.

 

Wie ben jij als franchisenemer?

Wij zijn op zoek naar gedreven ondernemers die sportminded zijn. Je voelt en denkt in sport. En net als onze doelgroep, heb je een echte winnaarsmentaliteit. Deze winnaarsmentaliteit komt terug in je verkoopambities. Een commerciële insteek is dus een must. Als franchisenemer van Teamsportwear.nl ben je klaar om in jezelf te investeren.

Herkenbaar? Mooi!

Bij voorkeur heb je contacten met één van bovenstaande (en het liefst natuurlijk beide) doelgroepen.

Zo kun jij jezelf prima vestigen en samen met ons groeien in deze uitdagende branche.

 

Waarom samen met Teamsportswear.nl?

Als je altijd al de ambitie hebt gehad om een eigen bedrijf te starten, is dit je kans. Wij bieden je de kans om zelf een bedrijf te starten met een lage instap.

Bijkomend voordeel? De regio waar je werkzaam bent, bepaal je helemaal zelf. Afhankelijk van je ambities kun je ook beslissen over de grootte van je regio.

Jij onderneemt en Teamsportwear.nl heeft het juiste distributiesysteem van goederen en diensten. Op deze manier creëeren we de beste eigenschappen van het zelfstandig ondernemen.

 

Als franchisenemer van Teamsportwear.nl maak je gebruik van een bewezen formule

Want wist je dat alle voetbal- (9), korfbal- (1), tafeltennis- (1), gymnastiek (1), en tennisverenigingen (7) uit de gemeente Altena gebruik maken van onze diensten?

 

Hoe we (samen)werken

Om in te stappen hanteren wij een entree fee van €0,10 per inwoner van jouw eigen gekozen regio. De fee die je ontvangt is gerelateerd aan de omzet: 10% van de omzet van alle orders uit jouw postcode.

Orders die rechtstreeks via Teamsportswear.nl worden gedaan en orders die vanuit jouw verenigingen komen, worden maandelijks verrekend.

Het totaalpakket van Teamsportswear.nl

Teamsportswear.nl heeft een totaalpakket en dat maakt het voor jou als franchisenemer nu zo interessant. Waar dat uit bestaat?

shirt

De complete webshop

De basis voor Teamsportswear.nl. Met ruim 25.000 artikelen kunnen we de doelgroep op zijn of haar wenken bedienen. Binnen dit aanbod vallen bekende teamwear merken als Hummel, Stanno, Reece, Derbystar, Jako, Erima en Masita. Onze leveranciers houden de artikelen op voorraad en leveren eens in de week. De webshop biedt daarnaast uitgebreide betaal- en verzendmogelijkheden, waarmee we het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk kunnen maken.

shirt

Ondersteuning door een ervaren organisatie

Even terug in de tijd. In 1996 zijn we onze eerste sportwinkel begonnen en 20 jaar later opende we de tweede. Het merendeel van de mensen begint zijn of haar zoektocht naar een product of dienst online. Het belang van online aanwezig zijn is Teamsportswear.nl dan ook niet ontgaan.

shirt

Geen boekhoudkundige rompslomp

Als franchisenemer zul je niet te maken hebben met de boekhoudkundige rompslomp die vaak bij ondernemen komt kijken. Door gebruik te maken van de webshop van Teamsportswear.nl, worden alle orders besteld én betaald. Onze klanten krijgen automatisch een factuur voor de boekhouding toegestuurd. Wij verwerken vervolgens alles in ons systeem, waarna jij maandelijks je fee zonder extra effort krijgt uitgekeerd.

shirt

Een eigen drukkerij

In onze eigen drukkerij bedrukken wij alle sportartikelen helemaal zelf. Denk hierbij aan desbetreffende club- of sponsorlogo’s, namen en/of nummers. We maken hierbij gebruik van hoge kwaliteit transfers die TNO getest zijn. Indien nodig kunnen we zelfs borduren. De vrijheid van een eigen drukkerij zorgt voor een totaalpakket met ongekend veel mogelijkheden. Precies op maat voor onze klanten.

shirt

Een centraal inkoopbeleid

Eén van de uitdagingen van beginnen met ondernemen, is het netwerken en leggen van contacten voor zo veel mogelijk voordeel. Als beginnend ondernemer vereist dit veel tijd. Teamsportswear.nl maakt gebruik van centraal inkoopbeleid waar jij als franchisenemer gewoon bij aanhaakt. Voor leveranciers zijn wij dan ook een interessante partij om mee te werken. Met elkaar krijgen we zo de beste inkoopcondities, wat ervoor zorgt dat wij ons gezamenlijke doel optimaal kunnen bewerkstelligen: landelijke dekking.

shirt

Gezamenlijke marketingcampagnes

Landelijke dekking, dus. Ook met onze gezamenlijke marketingcampagnes streven we dat na. Budget-technisch is het erg voordelig om gebruik te maken van dezelfde, gezamenlijke campagnes. Op die manier houden we meer over voor een groter bereik. Denk hierbij aan Facebook campagnes in de postcode gebieden van jou als franchisenemer.

shirt

Géén hoge investeringen door de lage entree fee

Naast de boekhoudkundige rompslomp (die wij dus uit handen nemen), zijn de hoge investeren die gedaan moeten worden ook een obstakel voor veel startende ondernemers. Deze investeringen zijn noodzakelijk om zelfstandig te kunnen zijn. Gelukkig is daar als franchisenemer van Teamsportswear.nl niet van toepassing. Door de lage entree fee wordt het voor jou als ondernemer heel interessant én toegankelijk om je dromen eindelijk werkelijkheid te laten worden. Zo kun jij je volledig richten op de passie onze producten.

Deel jij onze passie en zijn wij op zoek naar jou? Schroom dan zeker niet contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen kijken hoe wij Teamsportswear.nl landelijk nog groter kunnen maken!

Omhoog